FLOSSCamp 2008
Păltiniș, 29-30-31 august

Un alt mod de promova software liber

Participă la FLOSSCamp 2008

Oricine este invitat să se alăture acestui eveniment. Ne dorim ca la acest eveniment să participe cât mai multe persoane interesate de software-ul liber.

Dacă dorești să participi la acest eveniment, te rugăm să anunți acest lucru folosind formularul de contact, precizând și subiectele de care ești interesat. Acest lucru nu este obligatoriu, dar ne va ajută să organizăm mai bine evenimentul.

Desfășurarea evenimentului

FLOSSCamp va începe în data de vineri 29 August, în jurul orei 15 când sperăm vă va sosi marea majoritatea a participanților. Persoanele care nu pot veni de vineri, sunt așteptate sâmbătă dimineață în jurul orei 12.00.

Dacă nu puteți veni de vineri, vă rugăm să anunțați acest lucru, împrună cu subiectele de care sunteți interesați iar noi vom încerca să planificăm acele discuții pe sâmbătă.

Agenda evenimentului

Ne dorim ca discuțiile să fie spontane și ele să rezulte din domeniile de interes a participanților, de aceea agenda reprezintă doar o aproximare a desfășurării evenimentului. Agenda este în continuă actualizare și modificare.

Ultima modificare în: 16 Jul, 2009, 11:12:15.

Folosim Markdown, vezi sintaxa.

Un proiect a Grupului pentru software liber.

Majoritatea conținutului poate fi folosit conform licenței BSD.