FLOSSCamp 2011
5-6-7 August 2011, Șimon (Bran), Brașov, România

Întâlnirea comunităților FLOSS din România

Cum ajung la FLOSSCamp?!

Datele de pe această pagină au caracter informativ. Înainte de a porni la drum te rugăm să verifici valabilitatea datelor.

În cazul în care veniți cu transport în comun, ultimii 10 kilometrii nu sunt acoperți de transportul în comun. Vom organiza curse de transport și cineva vă va aștepta în Bran. În acest caz vă rugăm să ne contactați pentru a anuța ora la care ajungeți.

Contact de „doamne ajută”

În cazuri de maximă urgență, și dacă nu vă descurcați nicicum să ajungeți la locul de campare, puteți folosi următoarele contacte:

Locul de campare

Întâi de toate, vă prezentăm harta de mai jos ar trebui să răspundă tutoror întrebările legate de amplasare.


Vezi FlossCamp 2011 în o hartă mai mare

Prin poiană ar trebui să vezi câteva corturi și bannere cu FLOSSCamp, Firefox, Ubuntu... etc.

Vezi pozele din zonă din aprilie 2011.

Transport privat (mașină, elicopter, teleportor, etc)

Ar trebui să fie simplu, urmați harta și ajungeți la locul de campare.

Ultimii 10 kilometrii din drum nu sunt acoperți de transport în comun, și de aceea în cazul în care aveți loc în mașină și doriți să ajutați alți participanți cu transportul din Bran la locul de campare, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza transportul. Vă mulțumim.

Transport în comun până în Brașov

Pentru tren sau autobuz consultați mersul trenurilor sau cel al autobuzelor.

Transport în comun din Brașov până în Bran/Șimon

Cea mai apropiată gară este gara din Brașov. După ce ajungeți în gara Brașov va trebui să mergeți până la autogara numărul 2/Bartolomeu din Brașov pentru a lua microbuze sau autobuze câtre Bran.

Din gară luația linia de autobuze (sau troleibuze) numărul 23 până la Autogara numărul 2 (numită și Bartolomeu), sunt aproximativ 3 stații între și coborâți la stația Stadionul Tineretului.

Stația de autobuz pentru linia 23 nu este exact în față ieșirii din gară, e peste drum pe dreapta, la intersecția cu drumul principal. Întrebați de linia 23 și veți afla unde este stația.

Mai jos găsiți o hartă cu drumul în interiorul Brașovului.

Din autogara Brașov există curse zilnice câtre Bran/Moieciu. Coborâți la intersecția spre Șimon. Cereți șoferului să vă lase acolo, pentru că nu e „cu stații”.

Pentru orele de plecare, consultați orarul curselor Brașov-Bran-Moieciu

Număr telefon autogară: 0268.426.332

Drumul din Șimon până la locul de campare

Urmați traseul următor: * mergeți pe drumul principal (spre Șimon) până întâlniți o biserică cu cimitirul mare (e pe stânga) * de acolo, pe lângă biserică merge un drum care urcă pe deal, pe lângă apă (nu o luați pe lângă gardul cu curent electric!!! yes I know, weird stuff) * de acolo, până în deal, aveți de făcut cam 20 minute, după care în vârf, ar trebui să vedeți un stâlp mare de înaltă tensiune și o șură * de la șura/stâlpul ăla/aia, cu spatele, mergeți tot înainte, cam 10 minute * veți întâlni o ogradă, în mijlocul ei trece drumul, și drumul are țăruși mici bătuți prin mijloc, să nu vă împiedicați!!! * fix după ce se termină ograda, în stânga (cum vă uitați spre munți), mai în vale un pic, ar trebui să vedeți o altă șură, cu o ușă mare deschisă spre voi * mergeți spre ea, treceți pe lângă, în spatele șurii începe o altă ogradă, în josul văii, ne vedeți pe noi, acolo campăm!

Vor fi puse indicatoare câtre locul de campare și va trebuie să vedeți banere cu nume de software liber, dar nu vă lăsați pe seama indicatoarelor, citiți și rețineți traseul!

Ultima modificare în: 08 May, 2012, 15:25:15.

Folosim Markdown și Git, vezi sintaxa.

Un proiect al Grupului pentru software liber. Vezi și edițiile din 2008, 2009, 2010, 2011.

Majoritatea conținutului poate fi folosit conform licenței BSD.